Кремъл разкритикува думите на френския президент за евентуално изпращане на

...
 Кремъл разкритикува думите на френския президент за евентуално изпращане на
Коментари Харесай

Кремъл разкритикува думите на Еманюел Макрон за разполагане на европейски войски в Украйна

 Кремъл разкритикува думите на френския президент за вероятно изпращане на западни войски в Украйна, предадоха Франс прес и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

Вчера, в изявление за английското списание " Икономист ", френският президент повтори своята концепция от февруари, като уточни две условия: Русия да реализира пробив на фронта и Украйна да изиска разполагане на бойци.

Днес Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975, назова думите на Макрон " доста рискови ". " Франция, в лицето на своя президент, продължава непрекъснато да загатва опцията за свое директно замесване - на терен - в спора към Украйна. Това е доста рискова наклонност ", предизвести той пред публицисти.

Говорителят на Кремъл разкритикува и английския министър на външните работи, който през вчерашния ден в Киев даде обещание поддръжката на страната му за Украйна да продължи " толкоз дълго, колкото е належащо ".

Думите на Камерън, че Украйна може да употребява английски оръжия за удари на съветска територия, са " директна ескалация на напрежението към украинския спор ", посочи Песков. Той предизвести, че това може да заплаши цялата система на европейската архитектура за сигурност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР